Парчета от едно сърце
дали някой някога ще събере,
за да направи пак сърце.
Парчета от едно сърце,
не е разбито то на две,
а всяко мъничко парче
е част от голямото сърце.
Парчета от едно сърце,което беше толкова щастливо,
но някой любовта му открадна
и сърцето се разпадна.
Парчета от едно сърце,
на тях не им е нужно мъничко лепило,
за да се слеят пак в едно -
на тях е нужна малко топлина,
за да почувстват отново ЛЮБОВТА.
© Весела Веселинова Всички права запазени