Партийо любима,
как хубава си ти,
благодаря ти, че те има,
да гушкам повече пари.
Да карам лъскави коли,
пълни с гаджета"добри",
да правя бизнес уреден,
без какъвто и да е проблем.
Депутат да стана аз,
да имам по-голяма власт,
с която схеми да редя
и живота до трето поколение да уредя.
Да мачкам долната рая,
с трохи да я задоволя,
да подхранвам някаква лъжа,
че ще стане по добър света.
В България се случва туй сега,
нима това е някаква лъжа,
благодаря ти, партийо добра!!!!
© Илиян Все права защищены