Nov 28, 2014, 3:22 PM

Партийо любима 

  Poetry
562 0 0

Партийо любима,

как хубава си ти,

благодаря ти, че те има,

да гушкам повече пари.

 

Да карам лъскави коли,

пълни с гаджета"добри",

да правя бизнес уреден,

без какъвто и да е проблем.

 

Депутат да стана аз,

да имам по-голяма власт,

с която схеми да редя

и живота до трето поколение да уредя.

 

Да мачкам долната рая,

с трохи да я задоволя,

да подхранвам някаква лъжа,

че ще стане по добър света.

 

В България се случва туй сега,

нима това е някаква лъжа,

благодаря ти, партийо добра!!!!

© Илиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??