Паяжина с бодли.
Души от видение.
Кристална магия обхожда тялото ми.
Нощ е, а аз треперя по теб.
Залезът ме преследваше тихо.
Открадна лъчите ми от теб.
Едно сърце се е разтворило за теб.
Но аз съм приказна фея.
Разтварям се в дъжда.
Докосвам те като мече.
С крилца ме гониш.
Ти си моята скрита сянка.
Моят вечен дим.
Изгарям по теб.
Частица от мен попадна в теб...
Посвещавам това стихче на приятеля ми
© Десислава Танева Все права защищены