8 мар. 2014 г., 10:47

Печал 

  Поэзия » Другая
360 0 0

 

 

Сълзи прогарят хубави очи,

оставят черен белег да личи.

Отдавна беше - грееха очите

и светеха с на слънцето лъчите.

Сега тъмнеят - няма я искрата,

няма го и щастието в душата...

© Надя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??