29 мар. 2011 г., 16:38

Пепел 

  Поэзия » Любовная
510 0 0

ПЕПЕЛ


Гръм разцепва тишината,

руква черен, кървав дъжд,

скрива светлината на луната,

носи мъка, неведнъж...

 

Душата ми потънала е в пепел,

отломките не успях да събера...

по пътя си трънлив, невесел

срещах разочарования и самота...

 

Животът се превърна във обител,

във храм на мъка и тъга…


Диляна Пенчева

© Диляна Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??