Зелено.
В очите ти.
Обичам зеленото!
Ти си далече
не зная къде,
минават години,
валят дъждове...
Тече вода
... и време.
Влече.
След себе си всичко помита -
и тебе, и мене.
Зеленото бяга.
Къде са очите ти?
Няма ги.
Без теб, зелено -
не мога.
Не искам.
© Джу Все права защищены
Поздрави!