11.11.2008 г., 16:48 ч.

Пепел от рози със зелени листа 

  Поезия » Друга
1270 0 16
 

Зелено.

В очите ти.

Обичам зеленото!

Ти си далече

не зная къде,

минават години,

валят дъждове...

Тече вода

... и време.

Влече.

След себе си всичко помита -

и тебе, и мене.

Зеленото бяга.

Къде са очите ти?

Няма ги.

 

Без теб, зелено -

не мога.

Не искам.

© Джу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??