21 мар. 2007 г., 21:57

Пеперуда 

  Поэзия
656 0 3


Пеперуда през прозореца ми влезе,

подлъгана от ярка светлина.
Изхода не може да намери,
удряше се от стена в стена.

Кацна на пердето уморена,
хванах я за пъстрите крилца.
Пуснах я навън, на свободата,
а аз останах в затвора у дома!

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??