21.03.2007 г., 21:57 ч.

Пеперуда 

  Поезия
654 0 3


Пеперуда през прозореца ми влезе,

подлъгана от ярка светлина.
Изхода не може да намери,
удряше се от стена в стена.

Кацна на пердето уморена,
хванах я за пъстрите крилца.
Пуснах я навън, на свободата,
а аз останах в затвора у дома!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??