19 июн. 2015 г., 12:40

Пеперуда 3 

  Поэзия » Любовная
321 0 0

Ти си нежна пеперуда -

като тебе няма друга.

На лятото ти си красотата,

волно литнала във небесата.

 

И да дойдеш аз мечтая -

мечтая за сияние от рая.

Ти кацни при мене -

слънцето изгря, ден е.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??