3 авг. 2014 г., 21:30

Пеперудена жена 

  Поэзия
585 0 1

Аз съм пеперудено момиче, 

нося пеперудено сърце, 

много силно мога да обичам 

и докосвам нежно със ръце... 

Аз съм пеперудено момиче - 

търся нежност и покой, 

с трепет думите изричам 

"Искаш ли да бъдеш мой?" 

Аз съм пеперудено момиче 

и изгарям тихо в миг - 

никога не се заричам 

и изчезвам като вик. 

Щом докоснеш ми душата 

ще съм твоя до смъртта - 

близка, тиха, непозната... 

Пеперудена жена...

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??