19 авг. 2012 г., 12:18

~ ~ ~ Пеперудено синьо 

  Поэзия » Любовная
647 0 5



~ ~ ~

Днес ми е синьо. Пеперудено синьо.
И морето в краката ни тихо се смее. 
Опитва да влезе в чашите с вино. 
Сяда до нашата буна на кея. 

И ми е светло. Ти си до мене. 
Твойто кутре със мойто играе. 
Влизаш в очите ми синьо-зелени. 

Вятърът кичур реди и нехае, 

как гъделичка лицето ми с него, 
носа ми, устата, влиза в очите, 
тананика в ушите ми реге, 
и не издържам... просто ще кихна. 

На теб ти е смешно. Държиш ми кутрето. 
Чашата с вино по мен се разплисква. 
Очите ни в усмивки просветват. 
Всъщност знаеш ли... колко те искам!






© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??