14 июл. 2009 г., 20:37

Перифраза на присъда 

  Поэзия
646 0 1

(Как променя Любовта?)

 

Ще насищаш душата си със радости.
Ще те милва заливащо чистото,
от вълните в морето на времето
и написвайки себе си в спомени,
ще получиш от тебе желаното.
Ще сънуваш в постеля от щастие,
свойто Аз ще поемаш с усмивка.
Ще се лееш на топлото в нощите
и блестейки, с очите на слънцето,
ще поглъщаш духа си от синьото.

© Никодим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Адаш, вянро внушението на финала е малко... как да кажа. Любовта била да си щастлив, когато друг е щастлив, дори ако...
Предложения
: ??:??