(Как променя Любовта?)
Ще насищаш душата си със радости.
Ще те милва заливащо чистото,
от вълните в морето на времето
и написвайки себе си в спомени,
ще получиш от тебе желаното.
Ще сънуваш в постеля от щастие,
свойто Аз ще поемаш с усмивка.
Ще се лееш на топлото в нощите
и блестейки, с очите на слънцето,
ще поглъщаш духа си от синьото.
© Никодим All rights reserved.