15 сент. 2010 г., 22:00

Песен 

  Поэзия » Пейзажная
605 0 0

Помниш ли нашата песен,
която ни караше да танцуваме притиснати?
... Усмивки и погледи неоткъсващи...
Сещаш ли се за точно тази песен...
ритъма, догарящите свещи
и изгарящи тела във буйна страст?
За тази песен ти говоря,
даряваща ни със усмивки,
сега превърнала се във отрова.
... Спомняш ли си?!

© Красимир Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??