16 июл. 2008 г., 21:53

Песен 

  Поэзия » Философская
382 0 0

Съдбата пее своята песен:

Животът не е толкова лесен.

Животът е една средна участ,

между грехове и тъмна пропаст.

Животът е стремеж, копнеж и блян,

животът е недоизживян.

Съдбата пее своята песен:

Животът не е толкова чудесен

за човека, който го създава

и цяла вечност го боготворява,

а за награда, този безсилен тлен,

в почвата остава вечен плен!

 

 

 

 

© Сузана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??