3 дек. 2009 г., 20:31

Песента на сълзата 

  Поэзия » Любовная
2229 1 23

Ръцете си протягам
да те стигна.
С ресници  устните
да нацелувам.
С невидими криле
да се издигна,
в очите ти искри да
нарисувам.

Да те погаля, нежно,
романтично,
чаровно да докосна
тишината. 
В прегръдката ти с обич
да се сгуша,
горещо да усетиш мен,
сълзата.

Една сълзичка, 

малка и потайна, 
откъснала се скришом от
душата.
Събрала цялата любов
безкрайна
и светлина, дарена
от луната.

Така искряща, светла,
нетрагична...
на рамото ти мъжко
ще приседна,
за да разкажа колко те
обичам,
и после... мълчаливо
ще изчезна.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??