Тихо всички песничка си пеем
Дълбоко в снежната гора
Мечки, зайци и лисици
всички горски същества
Дядо Мраз пристигна в нашата гора
Смях и радостни гласчета
заглъхват през нощта
Сипе се снежеца леко
всичко в бяла светлина
Сгушили са се врабчета
на високо в снежната елха
Вятър щипе бузите ми леко
зачерви ми се носа
Катерички рунтавелки
скачат бързо през нощта
Вълкът присъства бавно
облечен сивоснежен камуфлаж
Събраха се в гората
пред нашта елха
всичките животни
от нашата гора
Тихо всички песничка си пеем
Дълбоко в снежната гора
Мечки, зайци и лисици
всички горски същества
Дядо Мраз пристигна в нашата гора
Спря шейната си вълшебна
леко през нощта
Той подаръци остави
под нашата елха
Девет впрегнати елена
тропат, ровят в снега
Снежна пелерина –
загърна ни в нощта
Горските животни
прекрасни същества
подаръците взеха
и скриха се в нощта
Новата година
дойде за всички нас
В гората си живеем
и песничка си пеем
Тихо песничка си пеем
Дълбоко в снежната гора
Мечки, зайци и лисици
всички живи същества
Дядо Мраз дойде пристигна
в нашата гора
© Todo Hris Все права защищены