Как във любов на теб се вричам
и колко много те обичам.
За да ти покажа, не, просто да ти кажа,
написах ти едно писмо и запечатах го в бутилка.
И както ходех си по плажа,
хванах я с двете си ръце
и пуснах я в това море...
И както по вълните се люлее,
да може тя да оцелее!
Да може тя до теб да стигне,
мечтата ми да те настигне.
А стигне ли те таз мечта,
забравяш всичко на света!
Остава радост само,
как сладко спиш
на мойто рамо!
© Снежана Терзиева Все права защищены