Здравей, любов!
Днес исках да ти пиша,
но ми попречи гордостта.
Омаяна пред тебе
как въздишам,
без теб
как с други се теша.
И исках да ти
кажа още...
но постоянно ме
гризе съмнение.
Дали и ти с други
ме заменяш нощем,
или е плод това
на въобръжението ми.
Безцелно скитам се
и моля се.
О, ти, любов -
не ме отблъсквай!
Защото всичко
в сърцето ми
се срива.
А търсех
само близост...
само близост.
© Jivka Koleva Все права защищены
Успех!