18 feb 2011, 16:29

Писмо до теб 

  Poesía » De amor
662 0 3

Здравей, любов!

Днес исках да ти пиша,

но ми попречи гордостта.

Омаяна пред тебе

                 как въздишам,

без теб

как с други се теша.

И исках да ти

          кажа още...

но постоянно ме

      гризе съмнение.

Дали и ти с други

ме заменяш нощем,

или е плод това

на въобръжението ми.

Безцелно скитам се

и моля се.

О, ти, любов -

не ме отблъсквай!

Защото всичко

в сърцето ми

се срива.

А търсех

само близост...

само близост.

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разбира се, почувствах го много близко...
    Успех!
  • По принцип се старая да са искрении стиховете отразяват това как се чувствам в моментарадвам се че Ви хареса това
  • Познато и истинско чувство
Propuestas
: ??:??