12 нояб. 2010 г., 14:32

Плачат ли 

  Поэзия
621 0 9

Навън дърветата 

  се разсъблякоха.

    Те знаят,

че светът така върви.

  Върти се 

на обратно по часовника -

 и сам решава

  техните съдби.

Сега оголените клони 

     плачат ли...

Боли ли ги  

  за техните листа, 

    или

в потръпващо очакване

   посрещат

зимата след есента...



© Искра Радева Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??