28 сент. 2022 г., 10:38

Плаче дъждовното време 

  Поэзия » Любовная
142 0 0

 

     

Плаче дъждовното време

 

Няма го клонът зелен,

няма я първата среща.

Щастие лятно за мен

и красота и надежда!

 

Погледи тайни в нощта…

Изгреви светли и сини…

Радост и болка, тъга,

чезнещи мисли унили.

 

Страници в моя живот

днес ви отгърнах отново.

Там на небесния свод

писах любовното слово.

 

Всичко започва със тебе…

Всичко завършва със мене…

Плаче дъждовното време…

Тебе рисува дъждът.

 

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??