Няма го клонът зелен,
няма я първата среща.
Щастие лятно за мен
и красота и надежда!
Погледи тайни в нощта…
Изгреви светли и сини…
Радост и болка, тъга,
чезнещи мисли унили.
Страници в моя живот
днес ви отгърнах отново.
Там на небесния свод
писах любовното слово.
Всичко започва със тебе…
Всичко завършва със мене…
Плаче дъждовното време…
Тебе рисува дъждът.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.