20 июл. 2011 г., 17:30

Плачи с дъжда 

  Поэзия
626 0 1

Тихо заплачи, когато

най-силен е пороят в нощта.

Тихо заплачи, когато

скована в лед е твоята душа.

 

Нека падат те - сълзите,

с допир нежен по твоето лице.

Нека падат те - сълзите,

за да сгреят твоето сърце.

 

Изкопай си ров в земята

и крещи, крещи, крещи...

Изкопай си ров в земята

докато навън вали, вали, вали...

 

Плачи с дъжда, когато можеш,

чакай го да завали.

Дъжда в сълзи превръщай,

накарай го да завали.

 

И когато спре се да вали,

вдигни главата си високо.

И когато спре се да вали,

просто... се усмихни широко.

© Бездарна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не си Бездарна...има нещо в стиха ти, като песен е, но повторенията като - когато, сълзите, земята, вали претрупват...но ми хареса "просто...се усмихни широко" !
Предложения
: ??:??