Кажи ми,
че съм твоята тайна,
цвят и ухание, и небе,
и моите пръсти
ще те търсят...
Любов съм -
два бяса дремят в мен,
ръмжат
или безумно пеят.
Плът и перо -
за утринна омара,
за здрач и тишина,
за празнична клада и
благослов
на внезапна пролет...
Кажи ми!
© Дима Все права защищены
Прекрасен стих!!!
Поздравления и от мен!
Б.