13 дек. 2007 г., 11:50

Пламъче 

  Поэзия » Другая
644 0 6

                        ПЛАМЪЧЕ

              Пристъпвам   в  храма  тихо,
              свещта  запалила в  ръка.
             И с  молитва  боязливо,
             в  очите  с много  тъга...

             Във  всяко  човешко  сърце,
             как  добротата да посея?!
             С  твоята  милост  и  сила,
             Боже, дали  ще  успея?...

             Пламъче  чистичка  Вяра,
             да   пламне, дай, в  нежни  сърца!
             И  няма   перото   да  жаля,
             за  обич  и  мир  по  света...
        

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??