Грее малко пламъче в нощта,
грее заради любовта.
Блещука нежно малката свтлина,
топлейки две влюбени сърца.
В тишината се чуват само две думи сладки,
две думи толкова кратки:
"обичам те" кротко нарушава тишината,
но изпълва с топли чувства душата.
И нека безумно дълга да бъде любовта,
нека безкрайно дълго продължи топлината на нощта!!!
© Мария Василева Все права защищены