7 окт. 2007 г., 13:11

Плейбой 

  Поэзия
726 0 3

Ти си плейбоят на града,
мечтата в женските сърца.
Но да ме имаш ти първо си помисли
и да ме сънуваш ти просто забрави.
Не съм такава, нима не разбра,
няма да падна в твоите крака.

Ти си мистър фентъзи, но за мен не си.
Колко момиченца след тебе тичат, а
момчетата изобщо не те обичат?
Няма да изляза с теб, не видя ли?
Няма да остана с теб, не разбра ли?
Казваш, че ме обичаш, не лъжи.
И най-после спри да ме следиш.

Щом се промениш, се обади.
Чак тогава мога и да размисля.
Моля те, спри невъзможни неща да ми обещаваш
и всеки път във вярност да ми се кълнеш.
Можеш да имаш всяка, но мен не.
Можеш да целуваш всяка, но мен  не.
Можеш, всичко можеш ти, но с мен нищо не можеш.
Стига вече, хайде, спри.

© Йоанна Конова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хах става за текст на чалга песен,защо не се пробваш да пробиеш в бизнеса,чувала съм изкарват добри пари с подобни безсмислени плямпания :D :D :D Тюх,че си ми адашка на всичкото отгоре...
  • Не си струва да посвещаваш стихотворения на такива тъпанари
  • Има много такива мачовци на Земята!Ала за всеки си има майстор!Можеш и ти да намериш цаката на такъв!
Предложения
: ??:??