ПЛЕМЕ
О, племе долно, гнусно и покварно,
комично, сляпо, алчно и бездарно,
ти, каста гнила, подла и саката,
как още съществуващ на земята ?
Каква злощастна земна орисия,
бездънна яма, пълна с простотия,
отроче жалко на една система,
обрасла в карциноми и екзема!
Порочно гнилостни съдби повратни,
коварни плужеци, овци обратни,
прогнили дънери в едно деспотство,
предлагащо тоталното ви робство.
Народ, обречен на вековно бреме,
обязден от това покварно племе,
налагащо обмислен произвол,
превърнато в картел и монопол.
Какъв погром нанесе ми съдбата,
затуй, че ме делите от играта,
която си поделяте задружно,
а мен ме изолирате ненужно.
Не съм крадец, лъжец или измамник,
нито влечуго като вас, бездарник,
напук на скапаната ви система,
злонравието ви не ще приема.
Изпадате в кармична параноя
и няма да избегнете развоя
в последваща повратност на съдбата,
изтрити от лицето на земята!
Влиятелни, но жалки меценати,
да бъдете навеки прокълнати
от пръкването в майчина утроба,
през гнусно съществуване, до гроба!
donWalchaze - 18. 02. 2011 г.
© Лучано Все права защищены