12 мар. 2015 г., 19:25

Плитка 

  Поэзия
928 0 1

Ще ме харесваш сплетена на плитка,
без гащи и без сутиен,
давейки се в страст, 
името ти да изричам с пълен член...

 

Ще ти харесва тихо в нощите да галиш
кожата ми, намазана със крем,
и в един-единствен стон ще ме обичаш,
а накрая ще заспиме по корем...

© Сем Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??