12.03.2015 г., 19:25 ч.

Плитка 

  Поезия
926 0 1

Ще ме харесваш сплетена на плитка,
без гащи и без сутиен,
давейки се в страст, 
името ти да изричам с пълен член...

 

Ще ти харесва тихо в нощите да галиш
кожата ми, намазана със крем,
и в един-единствен стон ще ме обичаш,
а накрая ще заспиме по корем...

© Сем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??