21 апр. 2008 г., 10:00

... по-нежна... 

  Поэзия » Любовная
935 0 1

Всяка сутрин до теб се събуждам,
всяка сутрин докосваш едва,
всяка вечер ме галиш и чувствам
как притихвам при тебе сега.
Всяка малка, едничка надежда,
всяка твоя голяма мечта
се събужда във мене по-нежна,
се събужда със малки крила...

© Катерина Баева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??