21 abr 2008, 10:00

... по-нежна... 

  Poesía » De amor
940 0 1

Всяка сутрин до теб се събуждам,
всяка сутрин докосваш едва,
всяка вечер ме галиш и чувствам
как притихвам при тебе сега.
Всяка малка, едничка надежда,
всяка твоя голяма мечта
се събужда във мене по-нежна,
се събужда със малки крила...

© Катерина Баева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??