14 февр. 2010 г., 15:22

По очите ти, дълбоко нежни 

  Поэзия » Любовная
472 0 0

По очите ти, дълбоко нежни,

по искрящия плащ от ресници

целувах океани безбрежни

и над тях летящите птици.

 

А залезът, като ваятел стар,

докосна чело и очи унесено.

Това ми беше изумруден дар

от съществото ти, до обич песенно.

 

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??