Feb 14, 2010, 3:22 PM

По очите ти, дълбоко нежни 

  Poetry » Love
494 0 0

По очите ти, дълбоко нежни,

по искрящия плащ от ресници

целувах океани безбрежни

и над тях летящите птици.

 

А залезът, като ваятел стар,

докосна чело и очи унесено.

Това ми беше изумруден дар

от съществото ти, до обич песенно.

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??