Поглъщат страстите
най-светлите ни чувства,
от дъното мътилка грабват
със всичките горчивини.
А може би ни е потребно
едно море, спокойно и вечерно,
да пази то глъбинната си тайна
под златото на изгрева и залеза.
Ще можем ли по огнената му пътека
да минем боси заедно?!
© Цветана Качерилска Все права защищены