Sep 24, 2011, 11:03 AM

По огнена пътека 

  Poetry » Love
719 0 10

Поглъщат страстите

най-светлите ни чувства,

от дъното мътилка грабват

със всичките горчивини.

А може би ни е потребно

едно море, спокойно и вечерно,

да пази то глъбинната си тайна

под златото на изгрева и залеза.

Ще можем ли по огнената му пътека

да минем боси заедно?!

© Цветана Качерилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??