15 дек. 2009 г., 11:05

По повод 

  Поэзия » Белые стихи
422 0 0

Само мъртвите дишат от спомени
глътки причастия, до бяло безпаметни.
И се раждат във стихове,
по-черни от гроба, във който са легнали.
Не пий от отровата!
Тя е за живите,
а ти отдавна си мъртъв по съпричастност с колегите.
Да са ни живи моливите.
За тях е отровата.
За среднощните стихове,
с които прераждам душата си.

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??