П О П Ъ Т Я 29
Много трудно концентрация се постига,
за дълбоко навлизане в себе си,
а Истината точно там се намира,
но Лъжата отдавна е окупирала Времето.
На повърхността съществуването нарича се Майя,
това е грубата наша,прозаична реалност,
за Живот в Центъра можем само,да си мечтаем
с капацитета на наличните,съвременни дадености.
02.06.2024 г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены