2.07.2024 г., 7:57 ч.

По пътя 29 

  Поезия » Друга
66 0 0

     П О  П Ъ Т Я   29

 

Много трудно концентрация се постига,

за дълбоко навлизане в себе си,

а Истината точно там се намира,

но Лъжата отдавна е окупирала Времето.

 

На повърхността съществуването нарича се Майя,

това е грубата наша,прозаична реалност,

за Живот в Центъра можем само,да си мечтаем

с капацитета на наличните,съвременни дадености.

 

02.06.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??