5 июл. 2024 г., 09:11

По пътя 32 

  Поэзия » Другая
117 0 0

             П О   П Ъ Т Я   32

 

Ракът не е болест,той е Принцип,

равновесието винаги флуктоира,

на Теломеразата вечната Мистика

тихо шепти:"Нищо,никога не умира."

 

Задръстено дебело черво,

даряващо обем на стомаха,

в храната,много коварни въпроси Защо,

след тях алчно Кога жадно изчаква...

 

Без Рака няма как да пораснем,

Той провокира стремежа ни за растеж,

Механизъм подчинен на хиляди гени прекрасни –

Ерудити на изкуството за биологичен градеж.

 

Единствено,когато се наруши

единството на отговорните гени,

организмът ни започва,да се руши

и чезне зад стените на виталното Време.

 

Много добро не е на добро,

народът ни мъдър отдавна е казал,

много Теломераза без ясно Защо

води до Рака,тази вечна Проказа.

 

Когато не се спазват Космичните Принципи,

резултатът накрая е този,

аналогичен е случаят със Царичина,

с Актуална Апокалиптична Прогноза...

 

04.06.2024 г, .гр. Свищов

© Красимир Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??