22 мая 2008 г., 09:04

По пътя (не по Керуак) 

  Поэзия
585 0 10

 

на дните
през вратите
преминаваме
и като панти
в рамките им
заковаваме се
в пролуките
под праговете
вперили очите
без да погледнем
във прозорците

намръщени
и вгледани
във нищото
по пътя
зад стените
преживяваме

и болка

не усещаме
не се усмихваме

 

 

че от какво ли?!

 

той и след нас
остава...

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??