По-силна от дрога
Когато думите изчезват,
остава само красота
и чувствата във мен пулсират,
сърцето търси любовта.
Загадъчно и тайно идва
във свят изпълнен от мечти!
Една любов безкрайна, нежна
от щастие и светлини!
Далечна, грешна, много близка,
в душата ми се скрива тя,
нощта превръща в усмивка,
а утрото е нейна следа.
По-луда от всяка стихия
в живота ми тя е съдба.
По-силна от дрога опива,
за тебе, за тебе е тя.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены