24.11.2023 г., 8:49 ч.

По-силна от дрога 

  Поезия » Любовна
313 0 0

    

  По-силна от дрога

 

Когато думите изчезват,

остава само красота

и чувствата във мен пулсират,

сърцето търси любовта.

 

Загадъчно и тайно идва

във свят изпълнен от мечти!

Една любов безкрайна, нежна

от щастие и светлини!

 

Далечна, грешна, много близка,

в душата ми се скрива тя,

нощта превръща в усмивка,

а утрото е нейна следа.

 

По-луда от всяка стихия

в живота ми тя е съдба.

По-силна от дрога опива,

за тебе, за тебе е тя.

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??