14 февр. 2008 г., 16:26

по случай празника 

  Поэзия » Любовная
624 0 0

честит да бъде денят на любовта

посрещнете го с отворени сърца

бъдете искрени добри

и само щастие да блика в добрите ви души

честит празник на всички!!!

© Евелина Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??