14 feb 2008, 16:26

по случай празника 

  Poesía » De amor
622 0 0

честит да бъде денят на любовта

посрещнете го с отворени сърца

бъдете искрени добри

и само щастие да блика в добрите ви души

честит празник на всички!!!

© Евелина Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??