5 февр. 2021 г., 23:15

По "Вазовски" искам!? 

  Поэзия » Другая
290 0 0

ПО "ВАЗОВСКИ" ИСКАМ!

 

Искам е тъй, по Вазовски да се помина,

а,имам много да кажа преди да замина!

Мръсотия душевна,омраза,завист, Флашменто,

за съдържанието на живота...имам full Аrgomento?

 

Днес ти се кълнат,,а утре те предават,

гадните планове на сърцето си не издават!

Усмихват се,целуват,потупват и прегръщат,

Дават надежда,че в чудо живота ти превръщат!

 

Не знаеш на ,кого да се открехнеш, довериш,

няма как гадостта на сърцето му да провериш!?

Усещаш,чувстваш, но продължаваш с тях да играеш,

И по "Вазовски" си отиваш ,без нищо да опровергаеш!?

 

5.02.2021 - Виена

8,15мин.....моментално

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??