2 июн. 2013 г., 10:57

Победител 

  Поэзия
460 0 0

Една игра,

в която няма победител,
една игра,

в която всички губим.
В лъжовна схватка,
като на война
упорито черпиш
сетните ми сили!

Победиш ли,

ще ме видиш мъртва,
но колко с мен

от тебе ще убиеш?
Ако ли пък

в теб забия свойте нокти,
кръвта ти, вряща,

света ми ще срути.


© Снежа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??